Evenementtours - Aankopersadvies voor een geslaagde incentivereis

Incentivereis Kroatië - DubrovnikIncentivereis Italië - SiciliëIncentivereis Schotland - Edinburgh

Ons Incentive aankopers advies

Een incentivereis organiseren is één ding. Je kan je vertrouwen geven aan ons om de reis op zich een volledig succes te zijn.

Misschien heb je al een lange historiek met incentivereizen. Maar misschien is het tijd om de businesstrategie rond de incentivereis bij te schaven. Hoe begin je eraan als het de eerste keer is dat je een incentivereis wilt gebruiken in je businesstrategie ?

De doelen uittekenen, wat en wie wil je juist bereiken ? Over welke termijn doe je het best? Hoe ga je motiveren ? Een beloning vinden, groot genoeg om te motiveren, maar toch binnen je budget blijven ? Hoeveel enthousiasme kan je verwachten van je doelgroep ? De regels bepalen, laat je mogelijkheden open voor trage starters ? bouw je een extra beloning in in de loop van het programma ? Hoe hou je bij een open programma je budget staande ? Hulp bij de uiteindelijke keuze van de beloning ? Hoe ga je de motivatie gaande houden en de resultaten meten tijdens de incentiveperiode. Waarom zou je een groepsreis verkiezen boven een individuele reis ?

In feite hebben onze diensten rond uw incentivereis naast het pure toerisme alles te doen met marketing, communicatie en internationale business. De bestemming is immers slechts één gegeven, een tool om mee te starten. De manier van werken voor, tijdens en na de organisatie van de reis is minstens even belangrijk in het kader van het bereiken van uw doelstellingen. Wij zijn er zeker van dat wij in het totaalconcept rond de organisatie van uw evenement een niet te missen partner zijn.