Evenementtours - Incentives en incentive reizen zijn onze specialiteit

Incentive reis - DubrovnikIncentive reis - SiciliëIncentive reis - Schotland

Incentive reizen in nauw overleg ! !

Incentive reis Jordanië - Wadi RumWe bieden nooit kopie/plak werk aan, maar we werken steeds een programma uit afhankelijk van je wensen en vragen. Deze zullen immers sterk verbonden zijn met het doel en de doelgroep waarvoor de incentivereis wordt georganiseerd. De voorbereiding en het oog voor alle details van het reisprogramma zijn daarbij van het grootste belang : de reis moet af zijn tot in de kleinste details. Iedere deelnemer moet immers na de reis ervan overtuigd zijn dat deze reis alleen maar via het incentiveprogramma kan beleefd worden en dat een dergelijke reis niet "in de boekskes" kan gevonden worden. Het doel van de incentivereis overstijgt dus verschillende keren de bestemming op zich. We steken gegarandeerd de lont aan iedere bestemming en we nodigen u uit om onze innovatie, inspiratie en passie te delen in aanloop ervan.

Uiterst zorgvuldige keuzes in voorbereiding van de reis en een constante evaluatie tijdens de reis zijn onontbeerlijk. Tijdens de incentivereis zorgt de begeleiding er nauwlettend voor dat de organisatie vlekkeloos verloopt.

Incentive reizen - Zonsondergang in GriekenlandOns doel is niet de grootste te zijn in de incentive reizen branche, wel de beste. Het is gemakkelijk iedere cliënt als een koning te bestempelen, het is niet gemakkelijk om dat niveau daadwerkelijk te bereiken. Wij geloven dat we daarin slagen.

Eerlijk zakendoen is daarbij ons moto. Voor alle prijsonderhandelingen onderhandelen we teneinde steeds de beste prijs/kwaliteit te bekomen. Op ieder moment heb je volledig zicht op alle netto prijzen van onze leveranciers. Onze Evenementtours prijs is vast en transparant gedurende het hele traject van de voorbereiding tot de uitvoering, niet op basis van commissies.