Evenementtours - Incentives en incentivereizen zijn onze specialiteit

DubrovnikSiciliëSchotland

We maken van elke bestemming een unieke belevenis !

We geven graag in een persoonlijk gesprek enkele voorbeelden van door Evenementtours georganiseerde incentives die nazinderen bij de deelnemers. Daarbij hoeft het niet altijd om een exotisch aantrekkelijke bestemming te gaan, noch hoeft het steeds een groot gebeuren te zijn om iedereen enthousiast terug te laten keren.

Naast unieke, verrassende en originele elementen is sfeer immers uiterst bepalend voor het welslagen van de trip, op eender welke bestemming. Een goede groepsgeest zorgt er daarbij voor dat de deelnemers hun normale doen overstijgen en hun unieke momenten kunnen beleven.

Een perfecte begeleiding is daarbij een moeilijk te overschatten factor: ervoor zorgen dat de reis in een perfecte sfeer verloopt van begin tot einde, zodat niemand van het organiserende bedrijf zich zorgen hoeft te maken en zijn volle vertrouwen in de organisatie kan leggen. Hierbij is enige tact en discretie naar de deelnemers toe belangrijk. Zeker als het om je klantengroep gaat begeleiden we daarom de incentivereis zelf. Gaat het om uw managementsteam, uw salesteam, enz. selecteerden we op de verschillende lokaties de beste mensen.

Incentiveactiviteiten en beleving

Geef ons je vertrouwen, en we zorgen voor een unieke, verzorgde, high-end uitwerking voor een incentive die je doelen meer dan waarmaakt, een originele en creatieve stap in de toekomst.