logo Evenementtours
Evenementtours bvba
Reisbureau - Reisorganisator
Incentivereizen, zakenreistickets, vakanties op maat
Meenseheirweg 53, B 8800 ROESELARE (Belgium)
Tel. +32(0)51/24.82.96 Fax +32(0)51/24.82.95
www.evenementtours.beWij organiseren uw citytrip alsof het onze eigen even kort weg vakantie is. Ook in groepsreizen op maat zijn we specialist.

Citytrip Sevilla - Aanvraag offerte

Kaartje

Sevilla, de schilderachtige hoofdstad van Andalusië, is algemeen bekend om zijn historische en culturele veelzijdigheid. De stad verrast door zijn temperament, passie en artistieke rijkdom. De Giralda of klokkentoren symboliseert het Moorse verleden van het zuiden van Spanje. De flamenco werd er geboren; tapas zijn tapas er een levenskunst. Sevilla is een stad voor cultuurliefhebbers, levensgenieters en romantici...

   Vraag hier uw citytrip Sevilla aan...
   (duid links één of meer onderdelen aan die u zou verkiezen)

Citytrip Sevilla


 
 
   
 
Uw contactgegevens
Overige gegevens

De gegevens die u invult heeft Evenementtours nodig om verder met u contact op te nemen. Deze gegevens worden ook gebruikt om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Evenementtours.

De vermelde maatreizen en beleefreizen zijn slechts enkele van de voorbeelden. Wij trachten steeds op maat te werken en niet te pinnen op een vast programma. Uiteraard staan we open voor andere mogelijkheden en/of combinaties, vraag het gerust als je je droomreis Sevilla wilt waarmaken.

Reis naar Sevilla - info bestemming

Meer info bij de streekinformatie Andalusië.

Goed om weten

Snel gecheckt - praktische info citytrip Sevilla

Vereiste documenten voor Belgen op reis: Belgen die reizen naar Spanje hebben enkel een geldige identiteitskaart nodig.

Gezondheid/inentingen: Voor Spanje gelden geen speciale aanbevelingen of adviezen.

Vluchtduur: Ongeveer 2u45min.

Tijdverschil: Zelfde tijd als in België.

Lokale munt: De munteenheid in Spanje is de euro.

Het weer

Het weer: De zomers in Andalusië zijn heet en droog. In het binnenland kunnen de temperaturen dan oplopen tot boven de 40° C. In de berggebieden en langs de kust, zorgen de hoogte en de zee ervoor dat het niet al te warm wordt. Behalve hoge temperaturen in de zomer zorgt de Warme Golfstroom ook in de winter voor een mild klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur bedraagt ongeveer 18° C. Onder invloed van de oceaan kan het, zeker aan de Costa de la Luz, wel winderig zijn.

Reisperiode: Het grootste deel van het jaar heerst er een mild klimaat. De beste periodes zijn in het voor- en najaar, wanneer de temperaturen heerlijk aangenaam zijn. In juli en augustus kan het er zeer heet worden. Sevilla is dé stad van de sinaasappelbomen; ieder voorjaar kan je er genieten van de prachtige bloesems en de heerlijke geuren.

Sevilla JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec
Gemiddelde dagtemp. (°C) 161821232631353532262017
Gemiddelde nachtt. (°C) 5781013171920181497
Gemiddelde neerslag (mm) 6554385734132623628495
Aantal uren zon per dag 666891112119765
Aantal regendagen 876862013789

Prettige vakantie

In voorbereiding van uw trip naar Sevilla voorzien we u van een hoop stadsinformatie en uitgebreide praktische weetjes. Ook dit is deel van uw vakantie.