logo Evenementtours
Evenementtours bvba
Reisbureau - Reisorganisator
Incentivereizen, zakenreistickets, vakanties op maat
Meenseheirweg 53, B 8800 ROESELARE (Belgium)
Tel. +32(0)51/24.82.96 ∑ Fax +32(0)51/24.82.95
www.evenementtours.beWij organiseren uw individuele rondreis Asturië en Cantabrië alsof het onze eigen vakantie is. Ook in groepsreizen op maat zijn we specialist.

Reizen naar Asturië en Cantabrië - Aanvraag offerte

Kaartje  Asturië en Cantabrië

De autonome regio's Asturië en Cantabrië liggen beide aan de Golf van Biscaje. Groene dalen, hoge bergtoppen en helderblauw water vormen er scherpe contrasten...

Asuria Cantabrie

Hierna volgen enkele reizen naar Asturië en Cantabrië op een rijtje. Vraag hier uw eigen volledig uitgewerkte reis naar Asturië en Cantabrië aan...
(duid links één of meer onderdelen aan die u zou verkiezen)

Langs de kust aan de voet van de Picos De Europa

 
 
   
 

Van Bilbao naar Santiago - Tocht langs de kust van Biscaje

 
 
   
 
Uw contactgegevens
Overige gegevens

De gegevens die u invult heeft Evenementtours nodig om verder met u contact op te nemen. Deze gegevens worden ook gebruikt om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Evenementtours.

De vermelde maatreizen en beleefreizen zijn slechts enkele van de voorbeelden. Wij trachten steeds op maat te werken en niet te pinnen op een vast programma. Uiteraard staan we open voor andere mogelijkheden en/of combinaties, vraag het gerust als je je droomreis Asturië en Cantabrië wilt waarmaken.

Elders in Spanje: AndalusiŽ - Balearen (Mallorca) - CataloniŽ - CastiliŽ-Lťon - CastiliŽ-La Mancha - Extremadura - GaliciŽ - Madrid - Baskenland en La Rioja - Regio Valencia

Reis naar Asturië en Cantabrië - info bestemming

Van Gallicië in het westen gaat het over Asturië en Cantabrië tot in het Baskenland langs een spectaculaire kuststreek van ongerept natuurschoon.

Reisorganisatie Asturië en Cantabriëreis - wat u verder nog moet weten voor uw luxereis.

Goed om weten

Snel gecheckt - praktische info reis naar Asturië en Cantabrië

Vereiste documenten voor Belgen op reis: Belgen die reizen naar Spanje hebben enkel een geldige identiteitskaart nodig.
Opgelet: Beschadigde reisdocumenten, zoals een reispas met een scheur of een identiteitskaart met een barst, of een elektronische identiteitskaart waarvan de microchip ontbreekt, kunnen door de bevoegde Belgische of buitenlandse autoriteiten als ongeldig worden beschouwd. In voorkomend geval raden wij u dan ook aan om de beschadigde reisdocumenten vóór uw reis te laten vervangen. U gaat op eigen risico met een beschadigde identiteitskaart of reispas naar de luchthaven. Bij weigering van toegang tot de vlucht of het grondgebied van het land van bestemming kunnen wij helaas niets voor u doen.

Gezondheid/inentingen: Voor Spanje gelden geen speciale aanbevelingen of adviezen.
OPM: Deze aanbevelingen zijn van algemene aard. Je reisbestemming, de verblijfsduur, het soort reis, je gezondheid en je leeftijd bepalen welke vaccinaties en anti-malariamaatregelen je nodig hebt. Aangeraden wordt om een persoonlijk advies in te winnen over de vaccinaties en eventuele andere maatregelen die noodzakelijk zijn. Je kunt hiervoor terecht bij je huisarts, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en je persoonlijke situatie. Vooral bij reizigers met gezondheidsproblemen, bij reizen langer dan 3 maanden of als men op reis bijzondere risico's loopt door activiteiten of beroep, is een gespecialiseerd advies extra van belang. Voor verdere inlichtingen kan je ook terecht bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen (Reisadvies: 03/247 66 66 of www.itg.be).

Vluchtduur: Brussel - Barcelona in 1u55min; Brussel - Sevilla in ongeveer 2u45min.

Tijdverschil: Zelfde tijd als in België.

Lokale munt: De munteenheid in Spanje is de euro.

Goed om weten: Spanje heeft een heerlijke keuken met lang niet alleen paella of tortilla. Wat te denken van heerlijke tapa's in alle vormen en maten, de Spaanse ham, Spaanse kaasjes, Spaanse worsten, Spaanse gehaktballetjes, gazpacho Andaluz, gefrituurde inktvis, de olijfolie, knoflook en de vele streekgerechten... Eten en drinken is in Spanje een enorm belangrijke sociale bezigheid en een belangrijk aspect van de cultuur. Tijdens het eten worden verhalen verteld, vrienden gemaakt en de dag doorgenomen.

Het weer

Het weer: Het noorden van Spanje heeft een zeeklimaat met het hele jaar door milde temperaturen. De zomers zijn niet zo heet als in de rest van Spanje.

Bilbao JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec
Gemiddelde dagtemp. (°C) 131516172023252624211614
Gemiddelde nachtt. (°C) 556710131515131186
Gemiddelde neerslag (mm) 12697941249064628274121141116
Aantal regendagen 161515171612111212141516

Prettige vakantie

In voorbereiding van uw Asturië en Cantabrië reis voorzien we u van een hoop streekinformatie en uitgebreide praktische weetjes. Ook dit is deel van uw vakantie.