Evenementtours - Wij verzorgen uw maatreizen, exclusieve vakanties en reizen op maat, reizen voor groepen en groepsreizen

MarokkoNew YorkSicilië

Vakantiemaatwerk

Het aanbod van reizen dat dagelijks op u afkomt is enorm. Een pak informatie is slechts een paar muisklikken verder op het web te vinden. Reisinformatie, hotels, vliegtickets, opnieuw een paar muisklikken.

Maar hoe gaat u om met al die informatie bij het maken van uw keuze ?
Álles wordt besproken in steeds grotere superlatieven. Bij ons kan u niet terecht voor de massaproducten. Niet dat we dat voor u niet kunnen boeken, maar omdat we daar van hieruit niet veel meerwaarde kunnen aan geven.

Als u al te dikwijls constateert dat u opnieuw een reis hebt gekozen waarbij u deel uitmaakt van het grote massatoerisme, maar denkt dat u eigenlijk toch veel betere dingen had kunnen doen in het land dat u aan het bezoeken bent, dan is het hoog tijd om een reisprogramma aan Evenementtours aan te vragen.

Op de verschillende bestemmingen die we voorstellen zijn wij op zoek gegaan naar de lokale specialisten die creatief meewerken om u fabelachtige herinneringen te bezorgen aan jullie reis. Deze beleefreizen nemen u dan ook mee langs unieke ontdekkingen en belevingen. Met natuurlijk genoeg ruimte om uw eigen plannen te integreren. U reist onafhankelijk, het reisprogramma dat we voorstellen neemt je mee langs unieke plaatsjes, maar je kiest zelf hoe je uw dagen wenst in te delen.

Via de rubrieken van ons reisaanbod vindt u de verschillende bestemmingen waarop wij u deze beleefreizen aanbieden.