Evenementtours - Contacteer ons gerust voor meer informatie over uw reis op maat

Aanvraagformulier uitwerking reis op maat


Indien u reeds bij ons bekend bent, of u nam deel aan één van onze incentivereizen of groepsreizen werken we voor u graag kostenloos uw maatreis uit.

Indien u een eerste keer bij ons terechtkomt voor een uitwerking op maat zullen we u eerst vragen het bedrag van 75 € op onze rekening te storten. Bij bestelling wordt deze 75 € van de totaalprijs van uw maatreis in mindering gebracht.

Uw gegevens

Kies hierna de bestemming. Wees zo specifiek mogelijk voor de periode: vul dus liefst een vertrek- en einddatum in. Indien nog niet mogelijk, probeer dan tenminste in het vak "Opmerkingen" te vermelden in welke maand je de reis plant, in het weekend of tijdens de week, enz.

De bestemming

Indien u een reis in groep plant, vul dan het vakje "Aantal reizigers" in. Met minder dan vier reizigers kan u ook de namen doorgeven. Het voordeel van de namen is dat wij ze reeds kunnen gebruiken om opties te nemen op de vluchten. Zorg er dus voor dat al deze namen correct gespeld zijn. Indien sommige reizigers niet de Belgische nationaliteit hebben, gelieve dit te vermelden in het vak "Opmerkingen".

De reizigers

Opmerkingen

Alle informatie verstrekt aan Evenementtours, zoals emaildadressen, wordt vertrouwelijk gehouden en niet doorgespeeld aan een derde partij. Wij gebruiken de verstrekte gegevens om contact met u op te nemen. (Privacybeleid)