Evenementtours - Onze groepsreizen in 2019 - 2020

LaplandBarcelonaEgypte

Onze georganiseerde groepsreizen

Evenementtours organiseert reizen die je niet om de hoek bij het reisbureau kan kopen. De reizen worden op vraag van bedrijven voor hun specifieke doelgroepen en incentivegroepen ontwikkeld. We stellen daaruit een aantal bestemmingen voor waar iedereen kan op inschrijven en beperken deze reizen meestal tot een groep van 20-25 tal personen. Wacht dus niet om ons meer informatie of uitleg te vragen.

Lapland februari 2020 (van vrijdag 31 januari tot maandag 3 februari)
De jaarlijkse cyclus in Lapland staat voor oprecht, eenvoudig plezier waar je nooit genoeg kan van krijgen. Deze reis omvat alles wat Lapland te bieden heeft. We vliegen heen op Levi. Meteen bij aankomst is het actie. Op de luchthaven trekken we onze safari-uitrusting aan en even later snorren we door het besneeuwde landschap. Het begint reeds te donkeren, maar de sneeuw maakt er een feeërieke beleving van. Met een beetje geluk is poollicht te zien. Stoppen bij een kampvuur: een eerste keer genieten van de rust en de pracht van dit besneeuwde landschap. Een indrukwekkende overgang naar de wilde natuur. Het gezellige dorp waar we verblijven ligt zo'n 200 km noordelijker dan Rovaniemi. De omliggende wildernis waarin we terechtkomen is een paradijs voor de echte exotisch avonturen van Lapland. Op de laatste dag keren we terug via Rovaniemi; we willen de Kerstman uiteraard niet missen.
(Verlenging mogelijk in chalets, een echte "out of nature" ervaring)

Begeleide reis Lapland Begeleide Laplandreis 2020 Georganiseerde groepsreis Lapland 2020Naar het Noorderlicht 2020


Vraag verdere informatie aan via onderstaand invulformulier.Meer informatie aanvragen over groepsreizen

Uw contactgegevens

 
Overige gegevens


Gelieve me verdere info te sturen over:

Lapland februari 2020 

Hou me op de hoogte van de verdere georganiseerde reisprogramma's

De gegevens die u invult heeft Evenementtours nodig om verder met u contact op te nemen. Deze gegevens worden ook gebruikt om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Evenementtours.