Evenementtours - Prijsinformatie vliegtickets en vliegtarieven

ZakenreizenZakenreizenZakenreizenZakenreizen

Boeken via onze boekingsmodule - Belangrijke informatie !

Prijzen van vliegtickets schommelen bijna per uur, afhankelijk van de bezettingsgraad van de vlucht. Een prijs die het ene uur van de dag nog geldig is kan een paar uur later met meer dan 10 procent duurder geworden zijn. Hoe vroeger je een ticket boekt, hoe lager de prijs voor je ticket zal zijn. Naarmate de bezettingsgraad van het vliegtuig stijgt, wordt de prijs "om er nog bij te kunnen" steeds hoger.

De prijs die u op onze boekingsmodule vindt is steeds de nettoprijs die op het moment geldig is en zal steeds dezelfde prijs zijn die je zou bekomen bij de luchtvaartmaatschappij indien je zou bellen om het ticket te boeken, of indien je op de website van de maatschappij zou nakijken. Houd er echter rekening mee dat het wel eens gebeurt dat sommige geafficheerde prijzen op websites van luchtvaartmaatschappijen goedkoper schijnen te zijn, maar dat de tickets aan deze prijzen niet meer boekbaar zijn wegens volzet.

Onze boekingsmodule toont steeds de nog boekbare prijzen. Daarenboven toont onze boekingsmodule steeds ALLE beschikbare prijzen van ALLE mogelijke maatschappijen voor het ingevoerde traject. Op die manier is het gemakkelijk een vergelijking te maken van het aanbod. Als je de vergelijking maakt met vele andere boekingsmodules via het web zal je meestal hogere prijzen constateren (geen netto-prijzen zoals de luchtvaartmaatschappijen afficheren) omdat bij de meeste boekingsmodules creditcardkosten worden aangerekend en hogere (verborgen) service-fees worden gehandhaafd. Onze servicefee voor online boeking bedraagt steeds 20 euro per ticket en zit nooit verscholen -ook niet een extra deel er van- in de ticketprijs. Zie verder ook bij prijzen vergelijken.

Heb je vragen bij het opzoeken en inboeken van de tickets via onze website ? Bel ons gerust op 051/24.82.96. Indien er na je boeking nog aanpassingen zouden moeten gebeuren en het aangekochte ticket laat dat ook toe, kan je ons hiervoor nadien eveneens altijd contacteren. Door het boeken via onze website kan je dus later en indien nodig in elk geval op onze service (evenwel tijdens de kantooruren) rekenen.

Bedenk dat geen enkele boekingsmodule op het internet alle beschikbare achtergrondkennis voor het opbouwen van een ticket en bijhorende prijs in zich heeft. Neem met ons contact op op 051/24.82.96 van zodra het ingewikkelde routes worden, als het one way trajecten zijn, als er een combinatie dient te worden gemaakt met verschillende luchtvaartmaatschappijen...