ZakenreizenZakenreizenZakenreizenZakenreizen

Sms service

Twee dagen voor afreis sturen we je automatisch een sms-bericht naar je gsm-nummer. Het bericht geeft een overzicht van je vluchten met de vluchturen en de ticketnummers.
Handig tijdens de volledige trip.
Als je gebruik maakt van de self-check-in automaten vind je op het sms-bericht gemakkelijk alle nodige gegevens en je vluchturen blijven de hele reis bereikbaar via het bericht op je gsm-toestel.

Vluchtroute op gsm - Mijn Evenementtours

Reisdocumenten via de Evenementtours website - uw documenten altijd beschikbaar

Via een persoonlijke inlog op onze website heb je steeds alle reisdocumenten bij de hand (reisroutes met vluchtnummers, hotelvouchers, huurwagen voucher, enz)

Overzicht tickets en vouchers - Mijn Evenementtours

Deze gegevens zijn ook beschikbaar via iPhone en BlackBerry. De schermen passen zich automatisch aan het kleinere scherm aan.

Overzicht tickets en vouchers op de iPhone - Mijn Evenementtours

Je vindt hier ook een duidelijk overzicht van uw gemiddelde en totale reiskost per route :

Overzicht routes en reiskosten - Mijn Evenementtours

Tenslotte kan je zelf je frequent flyer en andere gegevens beheren. De frequent flyer nummers worden opgenomen bij je profielen in onze boekingssystemen. Bij het inboeken van de opties worden de profielen ingeladen waardoor bij uitgifte van de tickets de FQTV nummers automatisch doorstromen naar de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Je frequent flyer nummers beheren - Mijn Evenementtours

Er is ook nog een inlogwachtwoord per bedrijf als er meerdere reizigers zijn zodat hiermee een compleet overzicht kan geraadpleegd worden van alle reizigers per bedrijf, hun routes en reiskosten. Klik hier voor een voorbeeld.