Evenementtours - Beleef de vakantie

PorosHydraHydraEpidaurus

Wat doen we tijdens de zeildagen ?

Elk van de Griekse eilanden heeft een eigen karakter en kleur. Het gevarieerde landschap en oude archeologische plaatsen zijn een magneet voor zowel Grieken als buitenlandse bezoekers; ideaal bovendien voor zeilvakanties.

Zeilvakanties - Kleurrijke en verscheiden eilandenIedere morgen ontvang je van de flottieljebegeleiding op een terras van een taverne langs de haven de informatie over de weersverwachting, de te varen route van de dag en de tips over het vaargebied. Als je geen zeilervaring hebt krijg je een ervaren schipper aan boord. Onze schippers zijn Vlaamse schippers en hebben een ruime ervaring als zeilinstructeur.

Aan boord kan je luieren. Zonnen op het dek, met de verfrissende wind is heerlijk. Maar er is ook wel eens een dag waarop je misschien wel wat van het zeilen wilt leren. De schippers dragen graag hun kennis over. Waar kan je immers beter je eerste stappen in het zeilen zetten dan in het warme en zonnige Middellandse-Zeegebied ?

Gezellig nagenieten tijdens onze zeilvakantiesPer dag zeilen we meestal 3 tot 5 uren. Het is telkens opnieuw prachtig te ervaren hoe de aankomst via de haven op een onbekend eiland smaakt. De rest van de dag kan ingevuld worden met wandelen, luieren, snorkelen, zwemmen, lekker eten, terrasjes pikken enzovoort. Ook is er vast en zeker de gelegenheid bezienswaardigheden op het eiland te bekijken.

's Avonds wordt er eventueel door de flottieljeleiding een gezamenlijke maaltijd of activiteit georganiseerd. Je bent van harte welkom, maar of je wil deelnemen of zelf iets anders wilt plannen bepaal je uiteraard zelf.