Evenementtours - Flottielje zeilen in Griekenland

PorosHydraHydraEpidaurus

Flottieljezeilen: in groep op ontdekking

Het gaat hem over flottieljezeilen. Wij noemen het graag ontdekkingszeilen. Er wordt weliswaar zelfstandig maar met meerdere schepen (meestal een vijf à zestal jachten) een bepaalde route gevaren. Onze heuse eigen vloot dus.

Flottieljezeilen - Onze flottielje in de havenAls je zelf zeilt is de begeleiding van de flotielje steeds bereikbaar, waardoor je verzekerd bent van de nodige hulp en advies langs de afgesproken route. Dat we zeilen in flottielje wil natuurlijk niet zeggen dat we braafjes achter elkaar gaan varen.

Na de ochtendmeeting waarbij de bestemming en de bijzonderheden van de dag worden doorgenomen, vertrekt iedereen wanneer hij wil. Je kan opteren om alleen of in gezelschap van één of meerdere jachten naar het einddoel te zeilen. Hoe je de zeildag wil indelen bepaal je dus zelf. Ook als je zelf niet zeilt. De aankomsthaven ligt wel vast. Tijdens de zeiltocht is steeds marifooncontact met de flottieljebegeleiding mogelijk.

Met behoud van uw vrijheid tijdens uw reis

Zeilen in flottielje: de havenIn de aankomsthaven kan je na iedere zeiltrip met de andere deelnemers van de vloot gezellig napraten en zo contacten leggen als je dat wenst.

Je hebt dus steeds de vrijheid van een eigen zeiljacht, de zekerheid van een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om een gezellige avond bij andere deelnemers van de vloot door te brengen.