<!--4DINCLUDE inc_containerheader.html--> : The document cannot be opened.

Wie zijn we ? - even voorstellen

In 2003 nam Dirk Vanhaesebroeck het zakenreiskantoor Performance Travel over en gaf er de nieuwe naam Evenementtours aan. Bedoeling was immers naast de bestaande activiteiten - voor 90% vliegtickets voor de zakenreiswereld - de zaak uit te breiden met organisatie van evenementen in het buitenland en incentivereizen. Enkele jaren voordien had Dirk zijn softwarebedrijf overgelaten aan een internationale speler en was binnen dat grote geheel nog gedurende een paar jaar actief gebleven. Na het unieke sabbatjaar en enkele zeezeiltochten bleek het verlaten van de softwaresector en zoeken naar nieuwe uitdagingen aan de orde. De reissector bleek hiervoor een logische en aantrekkelijke nieuwe wereld...

In het kader van de uitbreiding van de activiteiten na de overname werd een en ander geïnvesteerd in het aanwezige personeel en werden nieuwe mensen aangetrokken. De omschakeling naar nieuwe activiteiten werd niet meteen gesmaakt door het in puur toerisme gevormde personeel en kwam traag op gang. Mede door het wegvallen van de marges binnen de vliegticket sector in 2005 werd drastisch gesnoeid in het personeelsbestand.

Dochter Evy studeerde bedrijfscommunicatie en toerisme en vervoegde Evenementtours kort na de opstart als zelfstandig ondernemer. Op vandaag is de zakenreisticketting voornamelijk haar terrein. Zoon Yves studeerde af als burgerlijk ingenieur en vervoegde Evenementtours eveneens als zelfstandig ondernemer. Website en ontwikkeling van unieke evenementen, incentiveprogramma’s en maatreizen en natuurlijk de ontwikkeling en implementatie van de bijhorende informatica is zijn terrein. Een transitie dus naar een volledig familiegebeuren. Gestoeld op de ondertussen vaste overtuiging dat zakenreizen, incentivereizen en specifieke maatreizen een niet te missen persoonlijke aanpak vergen. Onze persoonlijke betrokkenheid als handelsmerk.

Ons doel is niet de grootste te zijn in deze niche van het toerisme, wel de beste. Het is gemakkelijk iedere cliënt als een koning te bestempelen, het is niet gemakkelijk om dat niveau te bereiken. Wij geloven dat we daarin slagen. Incentivereizen begeleiden we zelf, eventueel met onze respectievelijke levenspartners - niet in de zaak, maar evenzeer onmisbare elementen voor het welslagen van uw incentive. Iedere maatreis die we voorstellen is het resultaat van onze eigen ervaring en is een reis weg van de standaarden die in massa beleefd dienen te worden. Onze persoonlijke betrokkenheid in de uitwerking en de voorbereiding op je maatreis is ook hier gegarandeerd. Alle hotels die op onze website voorkomen werden door ons persoonlijk uitgezocht.

Ons team
<!--4DINCLUDE inc_news.html--> : The document cannot be opened.
<!--4DINCLUDE inc_containerfooter.html--> : The document cannot be opened.
<!--4DINCLUDE inc_pagefooter.html--> : The document cannot be opened.