Citytrip Barcelona

Kaartje Barcelona
Park Guell

Van monumentale kathedralen, kerken en kloosters tot moderne wijken ontworpen door beroemde architecten. Van eenvoudige cafetaria's en tapasbars tot moderne uitgaansgelegenheden. Van een uitgebreid shoppingaanbod tot een diversiteit aan musea en theatervoorstellingen. Barcelona heeft het allemaal en is zonder twijfel één van de meest dynamische en meest stijlvolle steden ter wereld.

Info bestemming

Belangrijk om in alle vrijheid en zonder al te veel verlies van tijd een bezoek aan Barcelona te kunnen brengen, is dat je weet waar je naartoe moet. De stad heeft zó veel te bieden, zó veel verborgen kanten... Je kan het nooit allemaal in één keer gezien hebben. Meer zelfs, als je niet oplet de eerste keer mis je zelfs de magie. Want Barcelona, dat is meer dan de Ramblas en de Sagrada Familia.

Boek onze gids, om (te voet of op de fiets) een perfecte inleiding te krijgen van de stad en ook even buiten de klassieke paden te verkennen. Je krijgt tijdens de gegidste tocht dan ook meteen genoeg tips voor de rest van het verblijf. Wil je meer weten over de Ramblas, de Casa's Milo en Battlo van Gaudi, zijn Sagrada Familia en Park Guëll, over wandelen of fietsen in Barcelona, over het bijwonen van een voetbalmatch van FCB, over shoppen en lekker eten op de beste plaatsjes in Barcelona, laat het ons weten.

Barcelona
Sagrada Familia

Extra informatie over een reis naar Barcelona maakt overigens integraal deel uit van onze voorstellen/offertes.

 

Vraag hier uw citytrip Barcelona aan...  (duid één of meer mogelijkheden aan via de kruisvakken links)

De vermelde reizen zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Wij werken niet met vooraf vastgelegde routes en verblijven. We overleggen met u eerst verder om uw interesses en wensen volledig te kunnen integreren.

Citytrip Barcelona

 
 
   
 
Uw contactgegevens
Overige gegevens

De gegevens die u invult heeft Evenementtours nodig om verder met u contact op te nemen. Deze gegevens worden ook gebruikt om u 2 à 3 keer per jaar gerichte informatie toe te sturen. U kan zich steeds uitschrijven. In geen geval geven wij uw gegevens door aan derden. Alle verdere details over de verwerking van uw gegevens en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

 Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Evenementtours.

Reisorganisatie Barcelonareis - wat u verder nog moet weten voor u in alle rust en luxe op reis vertrekt.

Goed om weten

Snel gecheckt - praktische info voor een citytrip naar Barcelona

Vereiste documenten voor Belgen op reis: Belgen die reizen naar Spanje hebben enkel een geldige identiteitskaart nodig.

Gezondheid/Inentingen: Voor Spanje gelden geen speciale aanbevelingen of adviezen.

Tijdverschil: Zelfde tijd als in België.

Munt: De munteenheid in Spanje is de euro.

Onderweg: Brussel - Barcelona in 1u55min; Brussel - Sevilla in ongeveer 2u45min.

Goed om te weten: Spanje heeft een heerlijke keuken met lang niet alleen paella of tortilla. Wat te denken van heerlijke tapa's in alle vormen en maten, de Spaanse ham, Spaanse kaasjes, Spaanse worsten, Spaanse gehaktballetjes, gazpacho Andaluz, gefrituurde inktvis, de olijfolie, knoflook en de vele streekgerechten... Eten en drinken is in Spanje een enorm belangrijke sociale bezigheid en een belangrijk aspect van de cultuur. Tijdens het eten worden verhalen verteld, vrienden gemaakt en de dag doorgenomen.

Weer en klimaat

Klimaat:

Reisperiode:

Prettige vakantie

In voorbereiding van uw reis op maat naar Barcelona voorzien we u van een hoop stadsinformatie en uitgebreide praktische weetjes. Ook dit is deel van uw vakantie.